+31 (0)20-6855031

BaseNet Advocatuur login

X

Indien u beschikt over een BaseNet Advocatuur account kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen BaseNet? Vraag dan vrijblijvend onze presentatie aan.

BaseNet en Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI)

20-07-2015, door: BaseNet Advocatuur Binnenkort verandert de wereld van de Rechtspraak: papieren dossiers maken plaats voor verplicht digitaal procederen. Project Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) is het streven van de Rechtspraak en het ministerie van Veiligheid en Justitie. Wat betekent deze ontwikkeling voor u? 

Uiterlijk 2018 procederen alle professionele procespartijen (advocaten, deurwaarders et cetera) geheel digitaal. Dossiers worden toegankelijk via het online-portaal ‘Mijn Zaak’ waartoe ook de cliënt toegang heeft. Door middel van de system2system-koppeling (s2s) kan BaseNet rechtstreeks gegevens met het systeem van de Rechtspraak uitwisselen. 

Wat verandert er voor u? 

Concreet betekent dit voor de advocatuur dat rolreglementen zullen veranderen, de dagvaarding verdwijnt, termijnen worden aangepast en de rechter krijgt meer ruimte om zittingen ‘op maat’ te laten verlopen, onder meer via een nieuwe basisprocedure. Om digitaal te kunnen procederen, zullen alle advocaten minimaal moeten beschikken over een computer met internetverbinding, een kleurenscanner, een printer en een device (tablet of laptop) waarmee digitale processtukken op locatie kunnen worden geopend. 
BaseNet is druk bezig met het ontwikkelen van een aansluitende digitale toepassing binnen het systeem. Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over deze koppeling en hoe deze koppeling eruit gaat zien.

Meest recente nieuwsberichten

Workshops BaseNet en Balieplus

08-02-2017, door: BaseNet Advocatuur BaseNet en Balieplus starten dit jaar met nieuwe workshops BaseNet Advocatuur en Administratie! Zie hier het jaarprogramma van alle workshops die beschikbaar worden gesteld door BaseNet in samenwerking met Balieplus. 

De workshops zullen gegeven worden op een centrale locatie in Utrecht, het Beatrixgebouw!

Er vinden per workshop twee sessies plaats; een Advocatuur workshop en een Administratie workshop, voor meer informatie lees verder. 

BaseNet en Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI)

20-07-2015, door: BaseNet Advocatuur Eén van de belangrijkste punten die momenteel in de advocatuur plaatsvindt. Project KEI ook Kwaliteit en Innovatie rechtspraak, is de modernisering van het procederen digitaal.

Dag van de ondernemende advocaat

19-06-2015, door: BaseNet Advocatuur Op donderdag 18 juni 2015 vond het evenement "dag van de ondernemende advocaat" plaats, georganiseerd door SDU Uitgevers. Als sponsor van dit evenement was BaseNet aanwezig om de gasten te voorzien van informatie over onze online totaal oplossing.

Nieuwe Thema's website 3.0

06-03-2015, door: BaseNet Advocatuur Deze week introduceren wij twee nieuwe thema's voor onze website module. Maakt u al gebruik van onze website of wilt u zien wat onze website 3.0 voor u kan betekenen?

Naar het BaseNet nieuwsoverzicht »

BaseNet updates

De advocatensoftware van BaseNet blijft volop in ontwikkeling. Updates waar nodig, maar ook de ontwikkeling van nieuwe modules gaat door.

Nieuws & Updates

Persoonlijk

Altijd overal toegang tot uw totale digitale kantoor omgeving. Een compleet pakket, per module aan te passen aan uw behoeften.

Modulen

Probeer BaseNet

Probeer een van onze demonstraties, of vraag een vrijblijvende presentatie of proef account aan. Kom in aanraking met alles wat Basenet te bieden heeft!

Demonstraties

Verouderde browser gedetecteerd

X

U gebruikt een verouderde internet browser. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken raden wij u aan uw internet browser te updaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Gratis vrijblijvende presentatie op locatie.