+31 (0)20-6855031

BaseNet Advocatuur login

X

Indien u beschikt over een BaseNet Advocatuur account kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen BaseNet? Vraag dan vrijblijvend onze presentatie aan.

alt alt alt alt alt

BaseNet Advocatuur

Platform onafhankelijk overal online uw kantoor ter beschikking

BaseNet Updates

BaseNet wordt continu verbeterd, bekijk de laatste wijzigingen.

Van website tot cliëntenportaal

Met onze webdiensten heeft u nog meer mogelijkheden met uw website.

Demonstraties

Kom in aanraking met alles wat Basenet te bieden heeft!

Voor iedereen

Van klein tot groot en van één vestiging tot multi-office kantoren!

BaseNet updates

De advocatensoftware van BaseNet blijft volop in ontwikkeling. Updates waar nodig, maar ook de ontwikkeling van nieuwe modules gaat door.

Nieuws & Updates

Persoonlijk

Altijd overal toegang tot uw totale digitale kantoor omgeving. Een compleet pakket, per module aan te passen aan uw behoeften.

Modulen

Probeer BaseNet

Probeer een van onze demonstraties, of vraag een vrijblijvende presentatie of proef account aan. Kom in aanraking met alles wat Basenet te bieden heeft!

Demonstraties

Twitter

BaseNet Nieuws

BaseNet en Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI)

20-07-2015, door: BaseNet Advocatuur Eén van de belangrijkste punten die momenteel in de advocatuur plaatsvindt. Project KEI ook Kwaliteit en Innovatie rechtspraak, is de modernisering van het procederen digitaal.

Dag van de ondernemende advocaat

19-06-2015, door: BaseNet Advocatuur Op donderdag 18 juni 2015 vond het evenement "dag van de ondernemende advocaat" plaats, georganiseerd door SDU Uitgevers. Als sponsor van dit evenement was BaseNet aanwezig om de gasten te voorzien van informatie over onze online totaal oplossing.

Nieuwe Thema's website 3.0

06-03-2015, door: BaseNet Advocatuur Deze week introduceren wij twee nieuwe thema's voor onze website module. Maakt u al gebruik van onze website of wilt u zien wat onze website 3.0 voor u kan betekenen?

Ervaar BaseNet Advocatuur tijdens Advocatenblad Live!

19-01-2015, door: BaseNet Advocatuur Speciaal voor de lezers van het Advocatenblad creëert Sdu uitgevers een unieke kans waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om in aanraking te komen met het Advocatenblad. Het karakteristieke uiterlijk van de locatie in Utrecht biedt een mooie toevoeging, waarbij sprekers en masterclasses vorm geven aan het evenement. 

Ga voor meer nieuws naar het BaseNet Advocatuur nieuwsoverzicht »

Verouderde browser gedetecteerd

X

U gebruikt een verouderde internet browser. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken raden wij u aan uw internet browser te updaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Gratis vrijblijvende presentatie op locatie.