+31 (0)20-6855031

BaseNet Advocatuur login

X

Indien u beschikt over een BaseNet Advocatuur account kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen BaseNet? Vraag dan vrijblijvend onze presentatie aan.

Boekhouding

BaseNet levert een geïntegreerde boekhoudoplossing binnen BaseNet Advocatuur. Door de volledige integratie hoeft u nooit meer gegevens dubbel in te voeren. De administratie is altijd realtime bijgewerkt,  waardoor u altijd en overal inzicht in uw financiële gegevens heeft. Het versturen van herinneringen en eventueel aanmaningen is zeer eenvoudig en kan per post of mail.

Daarnaast is het mogelijk om betaalopdrachten te exporteren naar uw bank en bankmutaties te importeren naar BaseNet.

Gratis account voor uw accountant

Uw boekhouder kan middels de accountantslogin meekijken in uw administratie en eventuele verwerkingen en controles uitvoeren. De boekhouder heeft dan enkel toegang tot uw financiële administratie en niet in de rest van het systeem. Door deze werkwijze kunt u uw administratieve processen op een uiterst efficiënte wijze inregelen.

Koppeling met Twinfield en export naar Exact

Werkt uw accountant liever met andere software? Dan is dat ook geen probleem. BaseNet biedt de mogelijkheid voor een live koppeling met Twinfield, tevens is het mogelijk om gegevens te exporteren naar Exact.

Boekhouding is een optioneel onderdeel van het Professional pakket van BaseNet Advocatuur.
Bereken uw investering

Probeer onze demonstraties
"Met BaseNet is de veiligheid van alle gegevens gewaarborgd. In een tijd waar een escrow niet meer voldoet, is het geruststellend dat de continuïteit gegarandeerd is middels de stichting ITsurance." mr. Koenraad de Klerk, advocaat bij VDT Advocaten & Mediators in Tilburg
mr. Koenraad de Klerk, advocaat bij VDT Advocaten & Mediators in Tilburg
"mr. Koenraad de Klerk,
advocaat bij VDT Advocaten & Mediators in Tilburg"
toon meer / toon minder

Verouderde browser gedetecteerd

X

U gebruikt een verouderde internet browser. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken raden wij u aan uw internet browser te updaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Gratis vrijblijvende presentatie op locatie.