+31 (0)20-6855031

BaseNet Advocatuur login

X

Indien u beschikt over een BaseNet Advocatuur account kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen BaseNet? Vraag dan vrijblijvend onze presentatie aan.

Cliëntenportaal

Met het cliëntenportaal van BaseNet kunt u uw cliënten realtime inzage bieden op de voortgang van het dossier. U bepaalt altijd zelf per correspondentiestuk, agendapunt, taak, etc. wat u vrij wilt geven.

Uw cliënt logt in op een beveiligde pagina en kan hier gegevens inzien. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om facturen te tonen aan de cliënt en de mogelijkheid bieden om deze facturen te downloaden.

Minder overhead, meer transparantie

Het cliëntenportaal zorgt ervoor dat u minder overhead hebt op het secretariaat en zelf geen kopieën meer hoeft te versturen. Bovendien komt uw kantoor professioneler en transparanter over.

Standaard, in huisstijl of maatwerk

Indien u gebruik maakt van het cliëntenportaal kunt u kiezen voor de standaard BaseNet lay-out of een lay-out waarbij er gebruik wordt gemaakt van uw logo en huisstijlkleuren. Tevens is het mogelijk om een cliëntenportaal volledig op maat te maken als integraal onderdeel van uw website.

Cliëntenportaal en incassomodule

In combinatie met de incassomodule kan een opdrachtgever incassovorderingen via het cliëntenportaal ingeven in uw BaseNet omgeving. Het dossier wordt vervolgens aangemaakt en u kunt nadat de opdrachtgever akkoord heeft gegeven direct van start met het dossier.

Cliëntenportaal is een optioneel onderdeel van het Professional pakket van BaseNet Advocatuur.
Bereken uw investering

Verouderde browser gedetecteerd

X

U gebruikt een verouderde internet browser. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken raden wij u aan uw internet browser te updaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Gratis vrijblijvende presentatie op locatie.