+31 (0)20-6855031

BaseNet Advocatuur login

X

Indien u beschikt over een BaseNet Advocatuur account kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen BaseNet? Vraag dan vrijblijvend onze presentatie aan.

Relatiebeheer

Naast dossiers staan ook de relaties centraal binnen het systeem. De relatiehistorie toont u een totaaloverzicht van alle handelingen en correspondentie welke zijn gekoppeld aan de relatie.

Bij invoer van relaties controleert het systeem direct op dubbele relaties. Mocht er onverhoopt toch een dubbele relatie aangemaakt worden, kan deze eenvoudig middels een handige tool ontdubbeld worden.

Door het koppelen van kenmerken kunt u uitgebreide selecties maken en eenvoudig mailings creëren voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven (per brief of e-mail) en kerstkaarten (middels etiketten).

Relatiebeheer is onderdeel van het Basic en Professional pakket van BaseNet Advocatuur.
Bereken uw investering

Probeer onze demonstraties
"Voor ons nieuwe kantoor zochten wij een modern systeem. Wij wilden mobiliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid. Dan kom je uit op BaseNet." mr. Hedda Schipper, advocaat bij Advocatenkantoor Schipper in Den Haag
mr. Hedda Schipper, advocaat bij Advocatenkantoor Schipper in Den Haag
"mr. Hedda Schipper,
advocaat bij Advocatenkantoor Schipper in Den Haag"
toon meer / toon minder

Verouderde browser gedetecteerd

X

U gebruikt een verouderde internet browser. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken raden wij u aan uw internet browser te updaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Gratis vrijblijvende presentatie op locatie.