+31 (0)20-6855031

BaseNet Advocatuur login

X

Indien u beschikt over een BaseNet Advocatuur account kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen BaseNet? Vraag dan vrijblijvend onze presentatie aan.

Tijdschrijven

BaseNet kent verschillende mogelijkheden voor het registreren van uren. Zo is er een (automatische) stopwatch die de handelingen binnen het systeem bij kan houden. Wanneer u bijvoorbeeld een e-mail verstuurt (of archiveert), vraagt het systeem direct of u de bestede tijd wilt schrijven.

Indien u liever uw uren later bijwerkt, of laat invoeren door het secretariaat, biedt de versnelde ureninvoer uitkomst.

Agendapunten omzetten naar uren

Het is tevens mogelijk om agendapunten (bijvoorbeeld zittingen) om te zetten naar uren, dit voorkomt dubbel invoerwerk en bespaart u tijd.

Of u nu op kantoor bent of onderweg, u kunt altijd en overal uw uren invoeren, bijwerken en inzien. Dit kan zelfs via uw smartphone.

Statistieken en rapportage

De ingebouwde statistieken geven u realtime informatie over de status van ingevoerde uren van u en uw medewerkers. Het is uiteraard mogelijk diverse urenoverzichten en uitgebreide managementrapporten te genereren.

Tijdschrijven is onderdeel van het Basic en Professional pakket van BaseNet Advocatuur.
Bereken uw investering

Probeer onze demonstraties
"BaseNet is makkelijk in het gebruik, sluit perfect aan bij onze dagelijkse praktijk en geeft ons precies de management informatie die wij nodig hebben om inzicht te krijgen in ons bedrijf!" mr. Annet Siebenga en mr. Karen Lans, partners bij VANDAAG Advocaten en Mediators in De Bilt
mr. Annet Siebenga en mr. Karen Lans, partners bij VANDAAG Advocaten en Mediators in De Bilt
"mr. Annet Siebenga en mr. Karen Lans,
partners bij VANDAAG Advocaten en Mediators in De Bilt"
toon meer / toon minder

Verouderde browser gedetecteerd

X

U gebruikt een verouderde internet browser. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken raden wij u aan uw internet browser te updaten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om u middels onze website zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Gratis vrijblijvende presentatie op locatie.